Geile amateur dalinda (33)

Acties

Informatie

dalinda (33)

Bericht van dalinda

Ik ben Dalinda een 31 jarige huisvrouw die spanning zoekt. Ik heb een heerlijke grote kont en lekkere grote borsten, die er om vragen om aan gezeten te worden. Hmmm wat hou ik er toch van om lekker genomen te worden.

Informatie over dalinda

Naam: dalinda
Leeftijd: 33
Woonplaats: Hoorn
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: dik
Kleur haar: donkerblond
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Italiaans en grieks en drink graag Water (ja echt!). Mijn hobbie(s): Tekenen, lezen en seks. Mijn favoriete muziek is Rock, soul, eigenlijk hoe mijn mood is.. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op Ik val op karakter (cliche he?). Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Doggie en mijn favoriete plekje(s) zijn Ik hou van nieuwe plekjes ontdekken. Bij mannen val ik op hun Borstkas, buik en rug. Piercings: nee. Relatie: ja. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Nieuwsgierig. Mijn Sterrenbeeld is schorpioen. Mooi aan mezelf: Mijn taille. Mijn levensdoel is: Gewoon gelukkig zijn. Mijn levensmotto is: Behandel een ander zoals je zelf behandeld wil worden.. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Onverzorgde mannen . Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou