Geile amateur kitdeluca (26)

Acties

Informatie

kitdeluca (26)

Bericht van kitdeluca

Hi there! In het dagelijks leven lijk ik een brave meid, maar stiekem heb ik best wel een wilde kant. Ik heb er zin in om die hier te gaan ontdekken. Kun jij me helpen? Stuur me een berichtje ;)

Informatie over kitdeluca

Naam: kitdeluca
Leeftijd: 26
Woonplaats: Rotterdam
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: blond
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Tapas! en drink graag Rosé. Mijn hobbie(s): Salsa dansen, naar festivals gaan en tennis. Mijn favoriete muziek is James Blunt. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Een avontuurlijk persoon met humor. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Cowgirl (ik bovenop dus :) ) en mijn favoriete plekje(s) zijn Mijn nek. Bij mannen val ik op hun Mijn borsten. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Ik ben heel lief en een beetje gek.. Mijn Sterrenbeeld is waterman. Mooi aan mezelf: Mijn sproetjes. Mijn levensdoel is: Zoveel mogelijk avontuur beleven! En lief zijn voor de mensen die op mijn pad komen.. Mijn levensmotto is: Elke dag is een cadeautje :). Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Arrogante personen. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou